Farrah Abraham esitteli silikonirintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teen Mom on amerikkalainen realitysarja, jota ryhdyttiin esittämään MTV-kanavalla vuonna 2009 ja joka oli jatkoa 16 and Pregnant -sarjalle. Teen Mom esittelee nuorten äitien arjen ja sen, mitä he tekevät lapsensa puolesta. Sarja on nostanut monista osallistujistaan julkkiksia.

Eräs heistä on 20-vuotias Farrah Abraham, joka valittiin taannoin Miss Toukokuuksi. Nyt hänet on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään rannalla bikineissä, joten samalla kaunotar pääsi esittelemään tuoreet silikonirintansa. Abrahamille sai paljon negatiivista palautetta roolistaan realitysarjassa, mutta teiniäiti itse kertoi taannoin näkevänsä itsensä roolimallina.

– Uskon, että olen ansainnut tittelini roolimallina. Haluan näyttää esimerkkiä ja neuvoa muita teiniäitejä. Välitän heistä, Farrah Abraham kertoi TVGuide.com-sivustolle.

Farrah sanoo ihmisten kyselevän heti, jos hänen lapsensa Sophia ei ole hänen seurassaan. Hänestä tuntuu, että ihmiset ovat vihaisia, jos hän pitää tauon lapsenhoidosta. Hän sanoo myös ihmisten kommentoivan, jos hän on ulkona miesseurassa.

– En ole huora, jos käyn lounaalla ja juon muutaman drinkin.