Kristen Stewart häpeää pettämistä – välttelee julkisuutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Paparazzikuvat paljastivat Kristenin pettäneen Robertia elokuvaohjaajan kanssa. Suhde päättyi välittömästi ja pariskunta muutti erilleen.

Kristen on pettämiskohun jälkeen pysytellyt piilossa medialta. Näyttelijättären oli määrä osallistua tähdittämänsä Matkalla-elokuvan Lontoon ensi-iltajuhlaan, mutta aikookin nyt jättää saapumatta paikalle. Stewartin kerrotaan olevan liian häpeissään näyttämään kasvojaan julkisuudessa. Asiaa ei helpottane se, että ensi-iltaan osallistuva Matkalla-elokuvan vastanäyttelijä Tom Sturridge on Robert Pattinsonin hyvä ystävä.

Punainen matto ei ole ainoa asia, jota Stewart aikoo vältellä kohun seurauksena. Näyttelijätär oli kiinnitetty tähdittämään tulevaa Cali-trilleriä, jossa snuff-elokuvan väärennökseen osallistunut nuori nainen joutuu pelastamaan pikkusiskonsa mafian kynsistä. Nyt Stewart on kuitenkin jättäytynyt roolista, ja tilalle on huhujen mukaan kiinnitetty hiljattain Johnny Deppin kanssa The Rum Diary -elokuvassa valkokankaalla nähty Amber Heard.

Kirsten Stewart on ollut julkisuudessa ainoastaan kerran skandaalin jälkeen, kun tämä hiljattain myönsi julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Robert Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.