Monica Cruz viettelevissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei ole aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa, mutta on tehnyt jo vuosien ajan nousua malli- ja julkkismaailmassa.

Monica Cruz on poseerannut useita kertoja viihdelehtien bikinikuvissa ja hän päässyt myös maineikkaan Elle-lehden sivuille tyylikkäissä studioposeerauksissa. Nyt Monica Cruz on saanut näyttävän mallipestin, kun hänet on kiinnitetty alusvaatemerkki Agent Provocateurin malliksi. Parhaillaan Monica poseeraakin jo ensimmäisissä mainoskuvissa viettelevissä asennoissa.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä 35-vuotias Monica Cruz on urallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Kotimaassaan Espanjassa Monica onkin nykyisin jo suosittu julkkistähti. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz.