Rihanna hemmotteli fanejaan – lennätti kotiinsa teekutsuille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on keskittynyt isoäitinsä taannoisen kuoleman jälkeen pääasiassa lomailuun, ja kesäloma onkin vienyt supertähteä ympäri maailmaa. Äskettäin Rihanna nautti auringosta Välimeren maisemissa Euroopassa.

Supertähti on nyt yllättänyt viisi faniaan lennättämällä heidät kotisaarelleen Barbadokselle. Rihanna maksoi faniensa lennot ja hotellihuoneet tasokkaassa Sandy Lanen hotellissa, ja tarjoili näille kaiken lisäksi teetä kotonaan.

– Rihanna halusi näyttää faneilleen kuinka kiitollinen hän on. Hän päätteli, että paras tapa kiittää heitä on keittää heille teetä omassa kotikaupungissaan, tähden sympaattista elettä kommentoitiin.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.