Robert Pattinson alentui viimein – kännipuheluita pettäjä-exälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Paparazzikuvat paljastivat Kristenin pettäneen Robertia elokuvaohjaajan kanssa. Suhde päättyi välittömästi ja pariskunta muutti erilleen.

Vampyyriparin kerrotaan olleen pitkään puhumattomina kohun jälkeen. Nyt Cosmopolis-tähti on kuitenkin rikkonut pariskunnan välisen hiljaisuuden, vaikkakaan mies ei tehnyt tätä tyylillä. Robert Pattinson on nimittäin soitellut kännipuheluita entiselle tyttöystävälleen.

– Hän on soitellut humalassa Kristenille. Robert vältteli hänen puheluitaan aiemmin, mutta nyt he juttelevat, kertoo Pattinsonin ystävä In Touch -lehdelle.

Pattinsonin lähipiiri kertoo miehen käsitelleen eroa juomalla itsensä tunnottomaksi. Vaikka rakastavaiset ovatkin saaneet puhelinyhteyden toisiinsa, linjalla kaikuu miehen ystävien mukaan aika ajoin hiljaisuus. Tähden ystävät tekevätkin kaikkensa, jotta komistus ei enää palaisi petollisen kultansa luokse.

Kirsten Stewart on nähty julkisuudessa ainoastaan kerran skandaalin jälkeen, kun tämä hiljattain myönsi julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.