Hollywoodin odotetuimmat häät tänään?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he sinetöi suhdettaan. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Nyt huhut julkkispariskunnan häiden ympärillä ovat kiihtyneet entisestään, kun rakastavaisten väitetään menevän naimisiin mahdollisesti jopa tänään sunnuntaina. Brad Pittin ja Angelina Jolien läheisten kerrotaan jo saapuneen parin ranskalaiseen linnaan, Chateau Miravaliin. Rakennuksen ympärillä on käynyt tällä viikolla melkoinen tohina.

– Brad lensi paikalle aiemmin valmistelemaan tilaisuutta, mutta kaikki ovat nyt jo paikalla. He sanovat kokoontumisen olevan järjestetty Jane ja Bill Pittin kunniaksi, mutta joidenkin mielestä kyse on häistä. Jopa Angelinan yksityinen koruseppä on täällä, lähde perjantaina The Sun -sivustolle.

Pariskunta on kertonut perhekokoontumisen viralliseksi syyksi Bradin vanhempien 50-vuotishääpäivän. Epäilykset kääntyivät kuitenkin toisaalle, kun juhlien osallistujalistalla on myös Angelinan hääsormuksen suunnittelija, koruseppä Robert Procop. Parin uskotaan pitävän joka tapauksessa pienen profiilin häät, joihin kutsutaan vain noin parisenkymmentä vierasta.

Tulevat häät jännittävät tuskin ainakaan Angelina Jolieta, sillä nainen sanoo jo kolmannen kerran tahdon. Hän oli aiemmin naimisissa Johnny Lee Millerin ja Billy Bob Thorntonin kanssa. Lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa aikoinaan heilastellut Brad Pitt solmi avioliiton Jennifer Anistonin kanssa, joka päättyi surullisen kuuluisasti pettämiskohuun. Liitto kariutui, kun mies tapasi tämänhetkisen avopuolisonsa Jolien yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.