Risteilyaluksen upottanut pelkurikapteeni lomaili paidattomana – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden tammikuussa Italian rannikolla kohtalokkaasti karille ajaneen Costa Concordia -risteilyaluksen kapteeni Francesco Schettino ollut kuluvan vuoden ajan Italian vihatuin mies. Laivan uppoamisessa kuoli tai katosi yhteensä 32 ihmistä.

Kuukausien ajan medialta piilotellut pelkurikapteeni on nyt bongattu pitkästä aikaa paparazzikuviin. Hän lomaili nimittäin tällä viikolla ystävänsä kanssa pienveneellä, josta käsin he kävivät uimassa meressä. Entinen kapteeni ei näyttänyt olevan kovinkaan allapäin tekosestaan.

Viranomaisten mukaan kapteenin hiuksista löytyi viitteitä huumeista. Schettinon hiuksista löydettiin nimittäin laboratoriotutkimuksissa kokaiinia. Löytö ei tosin vahvistanut, että kapteeni olisi varmuudella käyttänyt itse huumeita, sillä kokaiinia löytyi vain hiusten pinnalta.