Harry Styles rikkoi avioliiton – pokasi 15 vuotta vanhemman naisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi noussut One Direction kohtasi vastoinkäymisiä, kun samanniminen jenkkiyhtye haastoi hittiyhtyeen oikeuteen. Supersuositut teinitähdet ovat kuitenkin aiheuttaneet ympäri maailmaa todellista hysteriaa – myös suhderintamalla.

Poikabändin 18-vuotias laulajatähti Harry Styles on tullut julkisuudessa tunnetuksi kiinnostuksestaan vanhempiin naisiin. Taannoin hänen kerrottiin olevan suhteessa varatun naisen, 33-vuotiaan Lucy Horobinin, kanssa. Nuori tähti ja vanhempi toimittajatar tapasivat, kun Lucy teki yhtyeestä haastattelua manchesterilaiselle radioasemalle.

Nyt Horobinin ja hänen miehensä Oliver Popen vuoden kestänyt avioliitto on päättynyt eroon uskottomuuden takia. Heti pettämiskohun jälkeen pariskunta kertoi suhteensa olevan voimakkaampi kuin koskaan, mutta toisin kuitenkin kävi, Daily Mirror uutisoi.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi. One Directionin esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa 2011.