Playboy-pupu lenkillä – pomppiva rintamus varasti shown

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi seuratuimpia Playmate-kaunottaria. Vuosi sitten Holly erosi miesystävästään Jack Marakatista ja on sittemmin nauttinut sinkkuelämästään.

Nyt kaunotar on ikuistettu lenkkeilemässä yhdessä henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Matthew Byertsin kanssa. Seksikäs povipommi vakuutti taannoin rintansa peräti miljoonasta dollarista, ja nyt rintamus aiheutti luonnollisesti lekkeilijät huomanneissa miehissä huomiota.

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.