Kelly Osbourne: ”Onneksi en ole Kate Moss tai Kim Kardashian”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Nykyään E! Entertainment -kanavan Fashion Police -ohjelman juontajana työskentelevä Kelly Osbourne on kommentoinut, ettei haluaisi olla yhtä kaunis kuin Kim Kardashian tai Kate Moss. Osbournen mukaan kauniilla naisilla on liikaa paineita ulkonäkönsä ylläpitämiseen ja hän uskoo, että ihmisten pitäisi lopettaa itsensä vertaileminen muihin.

– Naiset ovat todella anteeksiantamattomia itseään kohtaan. Me emme näe omaa kauneuttamme, sillä olemme liian kiireisiä vertailemaan itseämme muihin, julkkisperheen tytär kertoi Glamour-lehden haastattelussa.

– Voin kertoa, että kauneimmatkin naiset ovat välillä epävarmoja ulkonäkönsä suhteen. Kun näen, minkälaisen paineen alla ystäväni Kim Kardashian ja Kate Moss ovat, en haluaisi olla kaunein nainen huoneessa. Täydellisiä ihmisiä ei ole olemassakaan.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.