Matkustaja kuvasi lento-onnettomuuden

Ohhoh! · Stara.fi

Lentonäytöksissä tapahtuu vuosittain muutamia onnettomuuksia, jotka katsojat onnistuvat kuvaamaan videolle. Onnettomuuksien syitä on näiden videoiden ansiosta helpompi selvittää. Nyt videolle on päätynyt ennennäkemätöntä materiaalia, kun matkustaja kuvasi lentokoneen putoamisen metsään.

Tässä vaiheessa on todettava, että kaikki kolme koneessa mukana ollutta selvisivät turmasta hengissä. Muussa tapauksessa aiheesta ei edes kerrottaisi Starassa.

Katso video tästä.

Videolla nähdään kuinka pienkone nousee korpikentältä ja suuntaa lentelemään metsäisten maastojen yläpuolella. Koneen lentokorkeus on koko ajan vaarallisen matala, ja lopulta kone ajautuu puihin videolla ajassa 2:44. Videon esittelytekstissä turman syyksi kerrotaan alas suuntautunut ilmavirtaus. Rajusta onnettomuudesta selvittiin kuin ihmeen kautta ilman ihmishenkien menetyksiä.