Shauna Sand paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä otsikoissa taannoin ollut näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on malliesimerkki siitä mitä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan. Hän onkin ollut viime aikoina otsikoissa lähes ainoastaan siksi.

Kauneuskirurgien leikkauspöydällä runsaasti aikaa viettänyt povipommi on nyt kuvattu nauttimassa aurinkoisesta rantakelistä Los Angelsin liepeillä Malibussa. Hän suuntasi rannalla Paradise Cove -ravintolaan yhdessä tyttärensä Isabellan ja ystävänsä kanssa.

39-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.