Homokumppani petti kaapista tullutta TV-tähteä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva amerikkalainen Anderson Cooper astui äskettäin kaapista ja vahvisti pitkään velloneet huhut seksuaalisesta suuntautumisestaan. Mies kertoi olevansa homosuhteessa pitkäaikaisen kumppanin kanssa.

Nyt 45-vuotias Anderson Cooper on joutunut pettämiskohun keskiöön. Hänen avopuolisonsa Ben Maisani nimittäin nähdään tuoreimmissa paparazzikuvissa suutelemassa tummahiuksisen mysteerimiehen kanssa. 39-vuotiaan Maisanin hellät hetket ikuistettiin puistossa New Yorkissa.

Anderson Cooper on seurustellut Benjamin ”Ben” Maisanin kanssa jo useiden vuosien ajan. Heidän kerrotaan asuvan yhdessä Manhanttanilla vanhassa paloasemassa, jonka Cooper on remontoinut kodiksi. Televisiotähden poikaystävä omistaa Eastern Bloc -homobaarin.