Cheek kaasutteli ajokorttinsa hyllylle Maseratilla: ”On ollut välillä vähän kiire”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiräppäri Cheek tunnetaan upeiden ja nopeiden autojen harrastajana. Tällä hetkellä miehen ajokortti on kuitenkin poliisin hallussa, kun suosikkiartisti kaahasi taannoin Maserati-luksusautolla poliisin haaviin.

Cheek kommentoi tapausta Staran Turussa viime viikonloppuna järjestetyillä Aurafesteillä.

– On ollut välillä vähän kiire… Mutta siis täytyy nyt sanoa, kun viimeks vahingossa kommentoin tuota asiaa liian kevyesti. Tottakai mä katsoin peiliin, kun kortti lähti ja mietin, et mitä mä duunasin, Cheek kertoi Staralle.

– Mut onhan se tosi harmillista ja joutuu ottamaan vastuuta omista hölmöilyistä. Viimeksi oli buukattu keikkaa turhan tiiviisti ja mulle on pienestä pitäen opetettu, ettei saa mistään olla koskaan myöhässä, niin tämä yhtälö kostautui.

Kuva: Stara

Cheek romutti taannoin Bentley-ökyautonsa Helsingissä Hakaniemen sillalle ja hankki myöhemmin tilalle arvokkaan Maseratin. Mikä olisi sellainen kärry, jolle löytyisi vielä paikka miehen autotallista?

– Jotenkin noi autoista puhuminen on aina vähän herkkä aihe, kun se menee helposti pröystäilyn puolelle. Mutta nyt kun aiheesta puhutaan, niin kyllä mun täytyy sanoa, että toi vanhan herran Porsche, mikä esiteltiin pari vuotta sitten, on sellainen seuraava muuvi.

Kim RusiAurafest