Suurin pudottaja -tähden lesborakas rannalla – kuumat bikinikuvat julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen kunto-ohjaaja, realitytähti ja juontaja Jillian Michaels tunnetaan parhaiten Suurin pudottaja -sarjasta. Vartalostaan hyvää huolta pitävä nainen toimi realitysarjassa ylipainoisten ihmisten personal trainerina.

Nyt 38-vuotias Jillian Michaels kuvattiin nauttimassa rantapäivästä kumppaninsa Heidi Rhoadesin kanssa Miamin rannalla. Avoimesti biseksuaalina elävä kunto-ohjaaja on tuoreimpien kuvien perusteella huippukunnossa. Myös naisen tyttöystävä käänsi katseita rannalla pyykkilautavatsallaan.

Jillian Michaels on seurustellut Heidi Rhoadesin kanssa jo pidemmän aikaa. Kunto-ohjaajalla on kaksi lasta, adoptoitu Lukensia ja Rhoadesin synnyttämä Phoenix. Julkkistähden mukaan hän kärsi 12-vuotiaana huonosta itsetunnosta 79 kilon painonsa takia. Hän alkoi kuntoilemaan jo teininä muun muuassa taistelulajien parissa.