Upeimmat uimarannat Top 10 julkistettiin – haluaisitko lähteä tänne?

Matkailu · Stara.fi

Maailman suosituin matkailualan verkkosivusto TripAdvisor antaa käyttäjiensä arvostella maailman ravintolat, hotellit ja nähtävyydet. Siten kanssamatkailijat saavat tärkeää tietoa niiden oikeasta laadusta. Yhteensä palvelussa on jo yli 75 miljoonaa arvostelua.

Nyt TripAdvisor on listannut käyttäjiensä antamien pisteiden perusteella Euroopan kymmenen upeinta uimarantaa. Miljoonien käyttäjien pisteiden perusteella Euroopan upein ranta Navagio Beach löytyy Kreikan Zakynthosilta. Rannan erikoisuutena on haaksirikkoutunut laiva. Toiseksi upeimmaksi rankattiin Portugalin Portimaossa sijaitseva Praia Da Rocha ja kolmanneksi Italian Sisiliassa sijaitseva Rabbit Beach. Katso koko Top 10 -lista tästä.

1. Navagio Beach, Zakynthos, Kreikka

Kuva: TripAdvisor, bennybear

2. Praia Da Rocha, Portimao, Portugal

Kuva: TripAdvisor, madridcenter

3. Rabbit Beach, Sisilia, Italia

Kuva: TripAdvisor, albi_67