Pettämiskohu tulee kalliiksi: Kristen Stewart ulos elokuvansa jatko-osasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Kristen on kohun jälkeen pysytellyt piilossa medialta. Hänen oli määrä osallistua tähdittämänsä Matkalla-elokuvan Lontoon ensi-iltajuhlaan, mutta jätti kuitenkin saapumatta paikalle.

Kristen Stewart petti Pattisonia Lumikki ja metsästäjä-elokuvan kuvauksissa ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Elokuva oli menestys, ja tuotantoyhtiö Universal Picures suunnittelee sille nyt jatko-osaa. Rupert Sanders tulee todennäköisesti jatkamaan elokuvan ohjaajana, mutta Stewartia ei tulla pettämiskohun seurauksena näkemään enää uuden elokuvan pääosassa. Jatko-osa tuleekin nyt keskittymään Lumikin sijaan Thor ja The Avengers -elokuvista tutun Chris Hemsworthin esittämään metsästäjä-hahmoon.

Kirsten Stewart on ollut julkisuudessa ainoastaan kerran skandaalin jälkeen, kun tämä hiljattain myönsi julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Robert Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.