Mariah Carey julkaisi rintavan bilekuvansa verkossa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunalla on kaksoset Monroe ja Moroccan. Laulajadiiva sai äskettäin mahtavan TV-pestin, kun hänet valittiin Americal Idol -kykyjenetsintäkilpailun uudeksi tuomariksi.

Nyt 42-vuotias Mariah Carey on julkaissut verkossa näyttävän kuvan. Vaalea kaunotar nähdään eräässä kuvassa kireä valkoinen toppi yllään. Neitokaisen rintavarustus ei jää otoksessa keneltäkään huomaamatta. Kuva on ikuistettu Careyn ystävän hääpäivänä.

Mariah Carey julkaisi Twitter-blogissaan myös perhekuvia. Eräässä otoksessa hän poseeraa Monroe-lapsensa kanssa uima-altaan reunalla. Kuvissa onnellisen äidin vierellä esiintyy myös Moroccan-poika, joka katsoo kameraan suu mutrulla.

Mariah Carey esitteli pian kaksospoikiensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.