Yllätyskäänne: Robert Pattinson ja Kristen Stewart tapaavat sittenkin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonat Twilight-fanivat kokivat äskettäin järkytyksen, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Paparazzikuvat paljastivat Kristenin pettäneen Robertia 41-vuotiaan elokuvaohjaajan kanssa. Sittemmin parin välirikkoa on seurattu tiiviisti mediassa.

Nyt 26-vuotiaan näyttelijäkomistuksen uutisoidaan tekevän odotetun askeleen erokohun jälkeen. Robert Pattinson haluaa nimittäin tavata entisen tyttöystävänsä kasvokkain. Lähteen mukaan tähti on huolissaan Kristenistä, joka on viime päivien ajan vältellyt julkisuutta sydänsurujensa takia.

– Rob tarvitsi aikaa asioiden miettimiseen. Hän aikoo tavata Kristenin. Rob on todella loukkaantunut, mutta hän on huolissaan Kristenin hyvinvoinnista. He aikovat puida ongelmiaan, lähde kertoi Heat-lehdelle.

Bella Swan -roolihahmostaan tunnettu Kristen Stewart on väitteiden mukaan käyttäytynyt eron jälkeen kuin sydänsärkyinen teinityttö. Hän itkee taukoamatta, eikä suostu puhumaan kenellekään. Pattinsonin on puolestaan kerrottu soitelleen kännipuheluita pettäjäkumppanilleen.

Pettämisskandaali sai alkunsa, kun Us Weekly -lehti julkaisi paparazzikuvia 22-vuotiaasta Kristen Stewartista syleilemässä Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajaa Rupert Sandersia. Molemmat osapuolet julkaisivat kohun noustua tiedotteen, jossa he pyysivät anteeksi salasuhdettaan. Stewartin mukaan kyseessä oli vain ”hetken hairahdus”.