UFC-realitytähti murtautui kirkkoon – poliisi löysi alastomana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Jason ”Mayhem” Miller tunnetaan mediassa kehissä taistelun lisäksi myös esimerkiksi MTV-kanavan Bully Beatdown -realitysarjasta, jossa hän haastoi koulukiusaajia taistelemaan vapaaottelijoiden kanssa mahdollisuudesta voittaa 10.000 dollaria.

Miller on ollut mukana myös muissa realitysarjoissa ja taistelulajeja sivuavassa mediassa. Maanantaiyönä Jason Miller jäi kiinni omituisesta tilanteesta, kun poliisit löysivät hänet murtautuneena eteläkalifornialaiseen kirkkoon.

Kirkossa työskentelevä pappi soitti viranomaiset paikalle löydettyään jälkiä murrosta. Poliisit yllättivät Millerin alasti sohvalta, ja nimeä kysyessä hän vastasi ytimekkäästi olevansa ”Mayhem”. Vapaaottelija ei vastustellut pidätystä ja oli muutenkin yhteistyökykyinen viranomaisten kanssa.

Vapaaottelijoiden ammattilaisten keskisarjaan kuuluva Jason ”Mayhem” Miller on kilpaillut useissa vapaaotteluorganisaatioissa kuten UFC:ssä, mutta on hävinnyt kolme kahdeksasta ottelusta. Miller lopetti UFC-uransa hävittyään ottelunsa C.B. Dollawayta vastaan toukokuussa 2012.