Räppäreille syyte baaritappelusta – 15 miljoonan korvausvaatimus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositut räppärit Chris Brown ja Drake joutuivat kesäkuussakuussa kohuotsikoihin, kun heidän uutisoitiin tapelleen rajusti erään yökerhon VIP-tiloissa poptähti Rihannasta alkaneen riidan takia. Sittemmin verkossa levisi muun muuassa kuvia kahakassa loukkaantuneista sivullisista.

Nyt välikohtauksen tapahtumapaikkana toimineen Greenhouse-yökerhon omistava Entertainment Enterprises Ltd. on nostanut syytteet tähtiä vastaan. Yhtiö syyttää Brownia ja Drakea käsirysystä, joka johti muun muassa pullojen heittelyyn. Entertainment Enterprises Ltd. vaatii tähdiltä korvauksia noin 13 miljoonan dollarin edestä. Tähtien edustajat eivät ole vielä kommentoineet syytteitä.

Supertähtien riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa. Poliisit selvittävät parhaillaan tapausta.