Tästä bikinikaunottaresta puhutaan vielä – vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

21-vuotias Amanda ”AJ” Michalka on vielä Suomessa hieman tuntemattomampi tähti, mutta hän on lyhyen uransa aikana ehtinyt toimia jo mallina, näyttelijänä sekä muusikkona 78violet -yhtyeessä siskonsa Alysonin kanssa.

Yhtyeen kolmas albumi Insomniatic on parhaillaan Yhdysvaltain Billboard 200 -listan sijalla 15. Nyt näyttelijä-laulaja on seurannut tunnetumpien Hollywood-tähtien jalanjälkiä ja esittelee upeaa bikinivartaloaan Twitter-tilillään. Amanda nähdään Twitter-kuvassaan poseeraamassa kuistilla valkoisessa bikinissä.

Musiikin ohella Amanda Michalka on harrastanut myös näyttelemistä. Hänet on nähty valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Oma taivas, Secretariat ja Super 8 sekä televisioruudussa cheerleadereista kertovassa Hellcats-sarjassa.

Kuva: Twitter