Blockfest jyrähtää käyntiin – massiivinen artistikattaus lavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään alkavana viikonloppuna massiivinen hiphop-tapahtuma Blockfest. Kaksipäiväinen festivaali marssittaa lavalle kaikki kotimaan kovimmat hiphop-aktit ja lisäksi ulkomaisia supertähtiä. Ovet festivaalialueelle aukeavat tänään kello 14.45.

Perjantain ensimmäinen kovasti odotettu esiintyjä on Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, jotka tunnetaan muun muassa valtavasta kesähitistään Tyttö sinä olet meritähti. Esikoislevynsä jo vuonna 1999 tehneet vaasalaisveteraanit nousevat Kultabassokerho-lavalle jo kello 16.45. Samalla lavalla nähdään tänään myös esimerkiksi Flegmaatikot ja Ruger Hauer.

Perjantaina päälavalle nousevat muun muassa Jukka Poika, Paleface, Petri Nygård ja päivän ulkomainen pääesiintyjä, amerikkalainen hiphop-legenda Ice Cube.

Huomenna lauantaina Blockfestien päälavalla esiintyvät muun muassa Cheek, Rähinä Live, JVG, Elokuu, Raappana sekä amerikkalainen supertähti Talib Kweli. Katso koko ohjelma tästä.