Jennifer Hawkins seksiä tihkuvana alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Universum Jennifer Hawkins teki taannoin paluun julkisuuteen poseeraamalla hyväntekeväisyyden nimissä Marie Claire -naistenlehden kannessa ja sisäsivuilla. Missikaunotar yllätti lukijat riisumalla rohkeasti kaikki vaatteensa.

Aikoinaan Jennifer Hawkins nousi otsikoihin, kun hänen asunsa putosi yllättäen kesken muotinäytöksen. Eilen Jennifer kuvattin Myerin kevät/kesä 2013 -muotinäytöksessä, jossa hän esitteli catwalkilla muun muassa näyttäviä alusvaatteita.

27-vuotias australialainen Jennifer Hawkins valittiin universumin kauneimmaksi naiseksi vuonna 2004. Miss Australia -tittelin myötä hän pääsi edustamaan maataan Miss Universe -kilpailuihin Equadoriin, jossa hänet kruunattiin kauneimmaksi. Sittemmin hän on tehnyt kotimaassaan menestyksekästä uraa The Great Outdoors -ohjelman juontajana, koreografina ja mallina. Nykyisin Sydneyssä asuva Hawkins toimi teini-ikäisenä kengurumaan Newcastle Knights -rugbyjoukkueen cheerleaderina.