Kohuttu Yksin kotona -tähti kuvattiin törkyisenä New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin joutui aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin paparazzikuvien merkeissä. Riutuneen ja rajusti laihtuneen näyttelijän huhutaan käyttävän muun muuassa heroiinia.

Sittemmin 31-vuotiaan näyttelijän manageri kiisti huumeväitteet jyrkästi, mutta tähden isä kertoi pelkäävänsä poikansa hengen puolesta. Eilen entinen lapsitähti kuvattiin New Yorkissa törkyisissä vaatteissa, joiden perusteella hän tekee parhaillaan remonttia yhdessä ystävänsä kanssa. Kaverukset hakivat hieman evästä 7-Eleven -kaupasta.

Macaulay Culkin pidätettiin vuonna 2004, kun hänen hallustaan löytyi marihuanaa ja rauhoittavia lääkkeitä. Hänen yli kahden miljoonan dollarin arvoisen Manhanttanilla sijaitsevan asunnon on huhuttu olevan tähden yksityinen ”huumeluola”. Näyttelijä seurusteli lähes kymmenen vuoden ajan Hollywood-kaunotar Mila Kunisin kanssa, mutta he erosivat viime vuonna ystävinä.