Miley Cyrus rohkeissa kuvissa – rintaliivit paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan teinitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on kohdannut uransa aikana jo useita vastoinkäymisiä. Huumekohussakin ryvettynyt neitokainen teki viikonloppuna hurjan muodonmuutoksen, joka ei miellyttänyt kaikkia faneja.

19-vuotias Miley Cyrus sai faneiltaan kovaa kritiikkiä leikkautettuaan hiuksensa erittäin lyhyeksi ”poikatukaksi”. Teinitähti vastasi haukkuihin pyytämällä fanejaan olemaan hiljaa, ellei heillä olisi mitään muuta kuin pahaa sanottavaa. Nyt Miley on julkaissut verkossa uusia kuvia, joista eräässä hän poseeraa valkoiseen läpinäkyvään paitaan pukeutuneena.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.