Leffatähti sivalsi Kristen Stewartia: ”En koskaan pettäisi ukkomiehen kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence ura on ollut viime aikoina huimassa nousukiidossa. Nälkäpeli-elokuvan Katniss Everdeen -roolihahmoa esittävä Lawrence on nykyään yksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä ja seuraavasta elokuvastaan hän tienaa huimat 10 miljoonaa dollaria.

Nyt neitokainen on heittänyt oman kortensa kekoon viime aikoina paljon otsikoissa olleeseen Kristen Stewartin pettämisskandaaliin. 22-vuotias tähti kertoo Radar Online -sivustolle, että ei ikinä itse pettäisi poikaystäväänsä, varsinkaan naimisissa olevan miehen kanssa. Lawrencen mukaan hän on itsekin ollut usein vanhempien, naimisissa olevien elokuvaohjaajien iskuyritysten kohteena, mutta kertoo näiden jääneen aina pelkän yrityksen tasolle.

Jennifer Lawrencen ja Kristen Stewartin välillä kerrotaan olevan ”tervettä kilpailuhenkeä”. Jennifer ei maininnut kommentissaan Kristeniä suoraan, mutta tähden lausuntoa pidetään selvänä piikittelynä eroskandaalista toipuvaa näyttelijäkollegaa kohtaan.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.