Arkiston helmi: Britney Spears ja Justin Timberlake yhteiskeikalla lapsena – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Britney aloitti julkisen uransa jo pikkulapsena suositun lastenohjelman Mickey Mouse Clubin tähtenä.

Kuva: YouTube

Britneyn kanssa samassa ohjelmassa oli mukana myös monia muita nykyisiä supertähtiä, ja eräs heistä oli tuleva poikabändiläinen ja supertähti Justin Timberlake. Arkiston helmi on kuvattu vuonna 1994 ja siinä Britney ja Justin esittävät yhdessä kappaleen I’ll Take You There.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.