Hollywoodin kohupari pamautti salaa naimisiin? ”Huijasivat kaikkia!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunta erosi taannoin neljän vuoden seurustelun jälkeen, mutta he palasivat pian takaisin yhteen.

Hiljattain Jessica Biel väitti, ettei hän ole tehnyt ”oikeastaan mitään” tulevien häidensä eteen. Tämä herätti mediassa ihmettelyä, sillä pariskunta oli aikaisemmin kertonut, että häät pidetään vielä tämän kesän aikana. Nyt nettikolumnisti Janet Charlton on paljastanut pariskunnan menneen naimisiin Wyomingin osavaltiossa Yhdysvalloissa viime viikonloppuna.

– He onnistuivat huijaamaan kaikkia! Heidän hääseremoniansa ovat juuri nyt käynnissä kalliilla yksityisellä tilalla ja juhlavieraat yöpyvät Four Seasons -hotellissa, Charlton kirjoitti.

Myös hääkakun tekijällä Sylvia Weinstockilla uskotaan olevan osuutta asiaan salahäiden paljastumisessa. Tähtien edustajat eivät vielä toistaiseksi ole kommentoinee hääspekulaatiota.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.