UFO tallentui valokuvaan Etelämantereella – mikä on tämä mystinen pallo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeksi kuluneen vuoden aikana maailmalla on tehty aikaisempaan verrattuna moninkertainen määrä havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Tuorein tapaus tulee nyt Etelämantereelta, jossa ikuistetussa valokuvassa nähdään selittämätön ilmassa leijuva pallo.

Hämmentävä kuva on otettu 10. elokuuta Neumayer-Station III -tutkimusasemalla, jossa tehdään esimerkiksi geofysiikkaan ja meteorologiaan liittyviä tutkimuksia. Ensimmäisenä mieleen tulee, että kyseessä on sääpallo, mutta sellaista ei kuvaa otettaessa ollut kuitenkaan ilmassa.

– Olen tutkinut todisteet ja tullut siihen tulokseen, että kyseessä on mitä ilmeisimmin ulkoavaruudesta peräisin oleva avaruusalus. Jotkut väittävät sen olevan sääpallo, mutta se on valheellista tietoa hallituksen halutessa salata asian, Russell Tetrault kommentoi Ringsidereport.comille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube