Diktaattori-komedian mainostempaus ällistytti: Tällainen näky keskellä Beverly Hillsiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sasha Baron Cohenin komediat ovat olleet viime vuosien menestyneimpiä. Borat ja Bruno -parodiadokumenteillaan huippusuosioon noussut koomikko on kesän ajan naurattanut Diktaattori-elokuvallaan, joka sai ensi-iltansa toukokuussa.

Elokuvan markkinointi ei ole vieläkään ohi, sillä eilen paparazzit ja muut silminnäkijät ällistyivät toden teolla nähdessään Beverly Hillsin kaduilla elokuvan teemaan stailattuja kaunottaria ja vuohen. Tempauksella markkinoitiin elokuvan DVD-version julkaisemista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Staran elokuva-arvostelun mukaan Larry Charlesin ohjaama Diktaattori jätti hyvän jälkimaun suuhun ja antoi koko puolitoistatuntisensa edestä naurettavaa. Lue koko arvostelu tästä.