Ex-parin seksikohtaus nolotti leffakuvauksissa – kiusallinen syy paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvakaunotar Kate Beckinsale nimettiin taannoin Esquire-lehdessä viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on sijoittunut myös Askmen-sivuston äänestyksessä kärkikolmikkoon maailman seksikkäimpien naisten joukossa. Beckinsale tähdittää tänä vuonna Total Recall -elokuvaa.

Nyt 39-vuotias brittikaunotar paljasti vastanäyttelijänsä Colin Farrellin nolostuneen, kun he kuvasivat seksikohtausta Total Recall -elokuvan kuvauksissa. Farrellin kanssa aikoinaan deittailleen näyttelijättären mukaan tilanne oli kiusallinen, koska Beckinsalen aviomies Len Wiseman toimi elokuvan ohjaajana.

– Olen kuvannut seksikohtauksia aviomieheni edessä muutaman kerran, joten tilanne oli epämukavampi Colinille. Hän kiirehti koko ajan ja kyseli, onko kohtaus jo purkitettu, Kate Beckinsale kertoi The Sun -lehdelle.

Kate Beckinsale ja Len Wiseman ovat olleet naimisissa jo seitsemän vuoden ajan. Beckinsalella on aikaisemmasta liitostaan näyttelijä Michael Sheenin kanssa tytär, Lily Mo. Beckinsale on edelleen timmi kaunotar, mutta jostain syystä hän ei ole tyytyväinen vartaloonsa. Siitä kielii muiden muassa parin vuoden takainen pyyntö sijaispepun käyttöön naisen Whiteout-elokuvassa. Monet tähden faneista ovat kuitenkin toista mieltä hänen vartalostaan.