Kristen Stewartin outo ruokavalio: ”Reb Bullia, tupakkaa ja sipsejä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Tuoreimpien tietojen mukaan Kristen Stewart yrittää tehdä kaikkensa, jotta hänen petetty poikaystävänsä palaisin takaisin näyttelijättären luokse.

Nyt sydänsuruisen näyttelijättären kerrotaan muuttaneen radikaalisti ruokavaliotaan eron jälkeen. Kristen Stewart nimittäin syö nykyisin vain vähän sipsejä, juo Red Bull -energiajuomaa ja polttaa jatkuvasti savukkeita. Lähteen mukaan masennuksen partaalla oleva supertähti ei pidä itsestään lainkaan huolta.

– Kristen on hermoraunio. Hän vetää tupakkaa, juo Reb Bullia ja syö silloin tällöin pussillisen perunalastuja. Raju dieetti on hänen tapansa rankaista itseään, lähde kertoi Showbizspy-sivustolle.

Näyttelijätär on huhujen mukaan lähetellyt viime viikkojen aikana entiselle poikaystävälleen lukuisia rakkausviestejä. Stewart on myöntänyt tehdeensä elämänsä pahimman virheen pettämällä elämänsä rakkautta, Robert Pattinsonia.

Kirsten Stewart myönsi hiljattain julkisessa tiedotteessaan pettäneensä rakastaan Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Stewartin on jo huhuttu saaneen potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan suunnitteilla olevasta jatko-osasta.