Tulisa märkänä ja vähäpukeisena uudella musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen televisiotähti-laulaja Tulisa Contostavlos äänestettiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

24-vuotias laulajaneito julkaisi hiljattain uuden Live It Up -singlensä musiikkivideon. Havaijilla kuvatulla videolla Tulisa nähdään tanssimassa ja keimailemassa aurinkoisella uimarannalla paljastavissa asuvalinnoissa, kuten pastellivärisissä bikineissä. Kappaleella vierailee myös Amerikkalainen räppäri Tyga.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.