Näyttelijätär paljasti miksi ei suostu alastonkohtauksiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Viime vuonna Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon, ja nyt hän on ajankohtainen muun muuassa Savages-elokuvansa ansiosta.

Nyt 24-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi, ettei hän aio ikinä esiintyä elokuvassa täysin alastomana. Tähden mukaan valkokankaalla esitettävä alastomuus vie nimittäin huomion itse elokuvan juonesta, joten hän pitää nakukohtauksia tarpeettomina. Blake Lively suojeleekin sulojaan kameroilta, vaikka monet haluaisivat nähdä tähdestä enemmänkin.

– Elokuvien alastomuus häiritsee minua ja se saa minut unohtamaan elokuvan juonen. En vain voi sille mitään. Nakukohtaukset eivät ole minua varten, Blake Lively kertoi Style-lehdelle.

Upeavartaloinen Blake Lively kertoi monien yllätykseksi, ettei hän kuntoile lainkaan. Neitokaisen mukaan hän rakastaa ruokaa ja syö sitä ilman dieettihuolia. Näyttelijäkaunotar potee kuitenkin joskus huonoa omatuntoa, jos hänen lempivaatteensa tuntuvat tiukoilta mässäilyn jälkeen.

Kalifornian Tarzanassa vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty muun muuassa elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Kaunotar erosi taannoin näyttelijäkomistus Leonardo DiCapriosta, ja nykyään hän viihtyy maailman seksikkäimmäksi mieheksikin valitun Ryan Reynoldsin käsipuolessa.