Brad Pittin nelivuotiaasta tyttärestä leffatähti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta kihlautui aiemmin tänä vuonna ja heidän kerrotaan suunnittelevan parhaillaan ökyhäitään.

Nyt Brangelina-lempinimellä kutsutun pariskunnan kuopus, Vivienne Jolie-Pitt, tekee näyttelijädebyyttinsä. Neljävuotias tyttölapsi tulee nimittäin esittämään Aurora-roolihahmoa äitinsä tähdittämässä Maleficent-elokuvassa. Lähteen mukaan supertähtien nuorimmainen on luonnonlahjakkuus.

– Lapset haluavat Angelinan ja Bradin hankkivan heille rooleja. Vivienne on luonnonlahjakkuus, lähde kertoi Vogue-lehdelle.

Pariskunnan Shiloh-tytär on myös tehnyt jo näyttelijädebyyttinsä The Curious Case of Benjamin Button -elokuvassa, jonka pääosaa näyttelee Brad Pitt. Perheen lasten nimet ovat Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Vivienne ja Knox.

Angelina Jolien huhuttiin taannoin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä ole näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista sekä kolme adoptoitua pienokaista. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.