Tässäkö härskein hääkakkukoriste – kehtaisitko itse käyttää?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jotkut hääparit noudattavat perinteitä ja asettavat hääkakkunsa päälle avioparia muistuttavan kakkukoristeen. Mielikuvituksen avulla kakkukoristeista voi tehdä hauskoja ja ikimuistoisia. Nyt Oddee-sivusto on koonnut yhteen erikoisimpia kakkukoristeita.

Härskimmät pariskunnat voivat valita kakkunsa ylle koristeen, jossa silinterihattuinen mies ja häähuntuun sonnustaunut nainen syleilevät toisiaan alastomina. Kuvissa nähdään myös kulttihahmoja sisältäviä kakkukoristeita. Rakastunutta Batman-paria muistuttava kakkukoriste sopisi hyvin esimerkiksi teemahäihin. Katso kaikki kuvat tästä.

Kuvasarjassa nähdään hyvin nykyaikainen kakkukoriste suklaaunelman huipulla. Kakun päälle on nimittäin asetettu läpinäkyvä teline, johon on kiinnitetty kaksi iPhone-kännykkää. Ruudussa nähdään avioparin hauskasti toteutettu yhteiskuva.