TV7-kanavan Jeesus ja panssavaunu -videokohu paisuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin hengellisen TV7-televisiokanavan lastenohjelmasta, josta peräisin olevan video levisi sosiaalisessa mediassa. Pian uutisoinnin jälkeen televisiokanava vaati videon poistamista YouTubesta ja poisti ohjelman myös omasta nettitelevisiostaan.

Kuva: YouTube

Videosta ehdittiin tehdä monien viraalivideoiden tapaan myös remix-versio, joka sekin poistettiin. Yhteensä videot saivat YouTubessa yli 130.000 katsomiskertaa. Lastenohjelmassa juontaja Hiirineiti tulkitsi lasten piirroksia, joista eräässä oli hieman poikkeuksellinen aihe.

– Samulilta on tullut aika upea panssarivaunu. Siellä on kuskikin. Se on hyvä olla, ettei se ihan… Mitä Jeesus on panssarivaunussa ampumassa. Siellä ihan tykittää eteenpäin, Hiirineiti tulkitsee.

Nyt kohu on paisunut niin, että YouTubesta ja TV7-kanavan omasta nettitelevisiosta poistettu video on alkanut elää verkossa aivan omaa elämäänsä, sillä sille on perustettu oma verkkosivustonsa www.jeesusjapanssarivaunu.com. Sivustolla video on edelleen nähtävissä.