Rita Ora törsäsi yökerhossa: Lasku yli 12 000 euroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu R&B-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Nyt Rita Ora on noussut otsikoihin railakkaan baari-iltansa merkeissä. Ystäviensä kanssa aiemmin tällä viikolla Mahiki-nimisessä yökerhossa juhlineen poptähden kerrotaan törsänneen huiman summan alkoholijuomiin.

Vaalea kaunotar nimittäin osti drinkkejä, shamppanjaa ja vodkaa 10.000 punnalla, eli noin 12.000 eurolla. Rita Oraa kohdeltiin yökerhossa VIP-tyylisesti, sillä neitokainen istui muun muuassa suurimman pöydän äärellä seurueensa kanssa. Yökerho joutui kutsumaan paikalle lisää turvamiehiä, koska poptähden miespuoliset fanit alkoivat käyttäytymään yli-innokkaasti, Daily Star -lehti uutisoi.

Rita Ora julkaisee debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.