Kirsten Dunst: ”Uusi elokuvani on liian rivo isälleni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Tähti on sittemmin tehnyt työtä muun muuassa hyväntekeväisyyden parissa.

Kirsten Dunst tähdittää syyskuussa suomen ensi-iltansa saavaa Polttarittaret-komediaa. 30-vuotias tähti on paljastanut E! Online -verkkolehdelle elokuvan olevan niin rivo, ettei aio antaa isänsä katsoa sitä. Elokuva naisista, jotka lähteävät viettämään villejä polttareita viinan, huumeiden ja seksin merkeissä.

– En edes maininnut isälleni elokuvan ensi-illasta Los Angelesissa. Sanoin hänelle, että turha yrittää katsoa sitä myöskään iTunesista, sillä olet niin siveä etkä todellakaan tule pitämään tästä elokuvasta, Dunst kertoo. Elokuvan etukäteen kohua herättäneessä kohtauksessa Kirsten nähdään harrastamassa villiä seksiä strippiklubin vessassa James Marsdenin näyttelemän miehen kanssa.

Kristen Dunst teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1989 Woody Allenin ohjaamassa lyhytelokuvassa Oedipus Wrecks. Tähti nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana Interview with the Vampire -elokuvan Claudia-vampyyritytön roolinsa myötä. Tähti tunnetaan kuitenkin parhaiten Spider Man -elokuvasarjasta Mary Jane Watson -roolihahmona. Hänet on näytellyt myös elokuvissa Wimbledon, Marie Antoinette ja Melancholia.