Stand up -koomikko meni liian pitkälle – katsoja hakkasi lavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin stand up -koomikoiden suosio on ollut viime aikoina kovassa nousussa, ja alan tähdet ovatkin nykyisin kiireisiä esiintyjiä. Maailmalla alan viihde on ollut kovassa huudossa jo vuosia.

20120825-105523.jpg

Koomikot menevät yleensä yleisön naurattamisessa hyvinkin vaarallisille vesille, kun esimerkiksi rasistivitsit kuuluvat asiaan. Jonkinlainen taso kannattaisi kuitenkin pitää jo pelkästään oman turvallisuuden takia. Nyt sen on huomannut konkreettisesti eräs todella surkea koomikko, joka sai mitä tilasi keikallaan Yhdysvalloissa.

Tyttöystävänsä kanssa katsojana ollut aasialaistaustainen mies sai nimittäin tarpeekseen, kun koomikko haukkui ensin hänet ja sen jälkeen teki härskejä eleitä tyttöystävän suuntaan. Katsoja nousi tuoliltaan, nousi lavalle ja antoi nyrkeillään selkäsaunan törkeälle koomikolle.