Bar Refaeli käveli bikineissä vetten päällä? Katso kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Kuva: Twitter

Kreikan Mykonos-saarella parhaillaan lomaileva Refaeli jakoi Twitterissä hieman hämmentävän kuvan, jossa bikineihin sonnustautunut mallikaunotar näyttää kävelevän veden päällä. Toisessa upeassa Twitter-kuvassa Bar puolestaan tanssahtelee itsekseen meren äärellä.

Kuva: Twitter

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.