Laulajatähden Ibizan lomalle karu aloitus – varkaat iskivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen Grammy-palkittu muusikko Jay Kay tunnetaan parhaiten Jamiroquai-yhtyeen keulahahmona. Hassuja hattuja usein käyttävä laulajatähti on kerännyt vuosien varrella itselleen huiman määrän luksusautoja. Miehen autotallista löytyy nimittäin 65 ökyautoa, kuten muun muuassa Ferrari 458 Spider –merkkinen menopeli.

Nyt 42-vuotiaan laulajatähden Ibiza-rantaloman uutisoidaan alkaneen ikävästi. Espanjaan aiemmin tässä kuussa matkustanut Jay Kay majoittui ystäviensä kanssa 19.200 dollarin, eli 16.000 euron, arvoiseen vuokrahuvilaan. Jamiroquai-keulahahmon ensimmäinen yö lomakohteessa sai kuitenkin yllättäen ikävän käänteen, kun varkaat iskivät huvilaan.

Poliisien mukaan varkaat veivät mukanaan laulajatähden turvamiehen arvokkaan Rolex-kellon sekä rutkasti käteistä. Sittemmin selvisi, että kyseinen luksushuvila on ollut varkaiden kohteena jo useamman kerran. Lähteen mukaan Jay Kay päätti kuitenkin viettää loppulomansa samassa huvilassa, koska hän tiukensi paikan turvatoimia.

– Meille ei kerrottu, että kyseinen huvila oli ryöstetty aiemmin. Jos Jay olisi tiennyt, emme olisi majoittuneet sinne. Hän tunsi olonsa todella petetyksi, tähden edustaja kertoi Mail On Sunday –lehdelle.

Vuonna 1992 perustettu Jamiroquai-yhtye soittaa jazz funk –tyyppistä musiikkia. Bändin nykyiset jäsenet ovat Jay Kay, Derrick McKenzie, Rob Harris, Paul Turner, Matt Johnson, Sola Akingbola, Jim Corry, Malcolm Strachan ja James Russell.Yhtye on tehnyt jo seitsemän menestynyttä maailmankiertuetta. Jamiroquain tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Runaway, Virtual Insanity ja Cosmic Girl.