Laulajatar kiisti salasuhteen David Beckhamiin – saa tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen laulajakaunotar Katherine Jenkins on ollut viime kuukausina otsikoissa Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa –kilpailun merkeissä. Vaaleahiuksinen tähti sijoittui tanssikilpailussa toiseksi. Neitokainen on saanut palstatilaa myös juhlimisensa ja paljastavien kuviensa vuoksi.

Nyt 32-vuotias Katherine Jenkins on joutunut kohun keskelle, sillä hänen väitetään olleen salasuhteessa futistähti David Beckhamin kanssa. Eräs australialainen lehti julkaisi äskettäin jutun, jonka mukaan Jenkins ja Beckham ovat muhinoineet keskenään. Laulajakaunotar ei sietänyt katsoa sivusta valheellista uutisointia, joten hän kiisti rajut väitteet Twitter-blogissaan ikävin seurauksin.

– Rakkaat Twitter-ystäväni. Olen lukenut hirveitä juttuja ja haluan kiistää, ettei minulla ole todellakaan ollut suhdetta David Beckhamiin, julkkistähti kirjoitti Twitterissä.

Katherine Jenkinsin twiitti ei kuitenkaan rauhoittanut tilannetta – vaan päinvastoin. Jalkapalloilija David Beckhamin fanit ovat nimittäin lähettäneet laulajakaunottarelle tappouhkauksia. Tähti onkin joutunut olemaan yhteydessä poliisiin uhkaavien nettikirjoitusten takia.

Katherine Jenkins on julkaissut kahdeksan studioalbumia, joista tuorein on viime vuonna julkaistu Daydream. Laulajatar meni taannoin kihloihin televisiojuontaja Gethin Jonesin kanssa, mutta suhde päättyi eroon kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Tähti paljasti vuonna 2008 käyttäneensä opiskeluvuosinaan huumeita. Villeinä nuoruusaikoinaan Jenkins käytti muun muuassa kokaiinia ja ekstaasia. Sittemmin huumeista eroon päässyt nainen on kertonut katuvansa päihdekokeilujaan.