BB-yllätys: Kolme naista häädetään talosta sunnuntaina – Iidalle raskas rangaistus

Big Brother · Stara.fi

Big Brother ilmoitti hetki sitten asukkaille eilen alkaneen tuotantokauden ensimmäisistä nimeämisistä, jotka alkoivat heti. Samalla asukkaille paljastettiin, että ensi sunnuntaina häätöäänestyksessä talosta lähtee kolme naisasukasta.

– Sellaisia uutisia. Vähän väänsi vatsasta, naiset totesivat.

– Se on just se kolme, koska petejä oli vain kahdelletoista.

Talossa alkoi tänään myös kauden ensimmäinen viikkotehtävä, joka ei kuitenkaan käynnistynyt kovinkaan suotuisissa merkeissä. Heti kärkeen Isoveli joutui nimittäin antamaan yhdelle asukkaalle raskaan rangaistuksen tehtävän sääntöjen rikkomisesta.

BB-Iida mokasi kolme kertaa äänien ja niihin liittyvien toimintaohjeiden kanssa. Hän putosi samalla tehtävän suorittamisesta ja sai kannettavakseen kolme kahvakuulaa koko loppuviikon ajan. Rangaistus oli siis kirjaimellisesti raskas.

– Mä isken kahvat tiskiin ja sanon, että ”Pidä kuulas!” Kyllähän mä niitä kannoinkin. Mä tulin taloon kantamaan viikoksi kuulia, Iida naureskeli rangaistustaan.