Elviksen likaiset kalsarit huutokaupan hittituote – hinta arviolta 13 000 euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rock’n’rollin kuningas Elvis Presley on nykyään miltei suurempi legenda kuin elinaikanaan. Laulajaa pidetäänkin yhtenä maailman suosituimmista artisteista. Rokkarin vannoutuneet fanit ostavatkin usein mitä tahansa idolilleen kuulunutta.

Nyt ihailijoille on tarjolla jotain, joka saattaa aiheuttaa varsinaisen tarjouskilpailun. Elviksen kuoleman 35-vuotispäivän kunniaksi järjestetyssä huutokaupassa kaupitellaan nimittäin rokkarin pesemättömiä alushousuja. Laulaja käytti nimenomaisia tahrojen koristelemia pöksyjä kuolinvuotenaan 1977.

Vaaleansiniset alushousut pääsivät aikoinaan esiintymislavalle asti, sillä Elvis piti niitä valkoisen esiintymisasunsa alla. Breaking News -sivuston mukaan pöksyt joutuvat vasaran alle ensi kuussa Stockportissa, Britanniassa. Niiden myyntihinnan epäillään kipuavan 10.000 puntaan, eli noin 13.000 euroon.