One Direction -tähdet märkinä musiikkivideon kuvauksissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailman. Poikabändin nuoret jäsenet pitävät yhteyttä miljooniin faneihinsa muun muuassa sosiaalisessa mediassa.

Nyt nuoret sydäntenmurskaajat ovat kuvanneet uuden singlensä musiikkivideota kosteissa olosuhteissa. One Direction –poikabändin Live While We’re Young –singlen musiikkivideolla teinitähdet nähdään nimittäin märissä t-paidoissa. Irkkulaulaja Niall Horan innostui riisumaan vaatteitaan kuvauksissa, ja hänet nähdäänkin tuoreimmissa kuvissa ilman paitaa.

– Saimme juuri purkitettu singlemme musiikkivideon kuvaukset. Tulette rakastamaan sitä! Kuvaukset olivat niin hauskat, Niall Horan kirjoitti faneille Twitter-blogissaan.

Popparit ovat miljoonien nuorten tyttöjen päiväunissa. Liam Payne, Zayn Malik ja Louis Tomlinson seurustelevat, kun taas Harry Styles ja Niall Horan nauttivat sinkkuelämästä. 18-vuotias Harry Styles on viihtynyt viime aikoina puumanaisten seurassa, sillä hän muun muuassa deittaili taannoin 32-vuotiaan televisiokaunottaren kanssa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Heidän tunnetuimpia kappaleitaan ovat What Makes You Beautiful, Gotta Be You ja One Thing. Teinitähdet esiintyivät äskettäin Lontoon olympialaisten päätösjuhlassa.