Oprah Winfrey tienaa 375 000 dollaria päivässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Talouslehti Forbes tunnetaan ihmisten varallisuutta koskevista listauksistaan. Nyt lehti on jälleen listannut maailman parhaiten tienaavat julkkikset, mutta listauksen tulos ei yllättänyt.

Mediamoguli Oprah Winfrey nimettiin jälleen eniten tienaavaksi julkisuuden henkilöksi 165 miljoonan dollarin, eli 137 miljoonan euron vuotuisilla tienesteillään. Oman The Oprah Winfrey Show -ohjelmansa viime vuonna lopettanut moniosaaja pääsi listan kärkeen neljännen kerran peräkkäin.

Forbesin asiantuntijoiden mukaan Winfreyn kuningattaruus listalla saattaa olla kuitenkin pian historiaa, sillä tämän vuoden jälkeen lehti ei enää laske tähden tuloihin kaikkia hänen nimeään kantavia tahoja.

Listan seuraava rahantekijä oli Hollywood-ohjaaja Michael Bay 160 miljoonan dollarin, eli 133 miljoonan euron, tuloillaan. Listalla nähtiin muitakin ohjaajia, sillä yli sadan miljoonan dollarin tienaajiksi pääsivät muun muassa Steven Spielberg ja Jerry Bruckheimer. Muhkean palkkapussin tienasivat myös räppäri Dr Dre, näyttelijä Tyler Perry, radiojuontaja Howard Stern, ohjaaja George Lucas ja musiikkimoguli Simon Cowell.