Rihanna rajussa sanasodassa – sivalsi koomikkoa julkisesti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna nousi aiemmin tässä kuussa otsikoihin yksityiselämänsä merkeissä. Laulaja paljasti avoimessa televisiohaastattelussa rakastavansa yhä entistä poikaystäväänsä Chris Brownia, joka pahoinpiteli hänet sairaalakuntoon vuonna 2009.

Nyt kaunottaren kerrotaan olevan raivoissaan iäkkäälle komediennelle Joan Riversille, koska tämä ilmaisi suorasanaisen mielipiteensä Rihannan kohutusta haastattelusta. Kauneusleikkauksistaan tunnettu Joan Rivers kirjoitti nimittäin Twitter-blogissaan viestin, jossa hän haukkui Rihannan idiootiksi.

– Rihanna myönsi Oprah Winfreylle rakastavansa yhä Chris Brownia. Idiootti! Nyt on MINUN vuoroni läpsäistä häntä, 79-vuotias Joan Rivers kirjoitti Twitterissä.

Rihanna ei pitänyt vanhuksen kirjoittamasta twiitistä, ja hän päättikin näpäyttää komediennea julkisesti.

– Joan Rivers, vau! Sinusta todellakin tulee hidasälyinen kun vanhenet, eikö vain? Läpsi vähän vaippoja, Rihanna vastasi komediennelle.

Sanasota päättyi Joan Riversin vastaukseen, jossa hän yritti puolustella aiemman kirjoituksensa merkitystä. Komediennen mielestä Rihannan ei pitäisi haikailla entisen poikaystävänsä perään, koska hän pitää Chris Brownia väkivaltaisena. Samassa twiitissä vanhus lähetti popkaunottarelle kutsun Fashion Police -ohjelmaansa.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.