BB-Iida sai huonoja uutisia – murtui lohduttomaan itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä pienimuotoiset bileet, kun asukkaat ovat saaneet juomia sekä luvan käyttää saunaa ja poreallasta. Kaikki eivät ole kuitenkaan yhtä lailla juhlatunnelmista, sillä eräs asukas ei ole mukana.

BB-Iida oli nimittäin satuttanut jalkansa siinä määrin, että jalkaan oli tullut hiertymä. Isoveli kielsi Iidaa menemästä porealtaaseen ja saunaan. Pirkkalalainen brunette ollut uutisesta kovinkaan mielissään, vaikka muuten hän saa osallistua juhliin siinä missä muutkin.

Päiväkirjahuoneesta tullessaan Iida murtui itkuun ja suuntasi makuuhuoneeseen purkamaan tuntojaan. Ensin hän ei paljastanut muille asukkaille mistä oli kyse, mutta lopulta hän paljasti Johannalle pahan mielensä syyn. Hän myönsi ärsyyntyneensä, koska BB-kauden ensimmäiset bileet olivat menossa hänen osaltaan pieleen.